Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i Norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

El Escorial Klosteret

Fra kr 735
Det verdenskjente palasset, museet og klosteret El Escorial ligger bare 45 km utenfor Madrid og er absolutt verdt et besøk. Billetter til El Escorial kan bestilles her!

Den første delen av denne turen består av et besøk til El Escorial som ligger bare 45 km utenfor Madrid! El Escorial (Real Monasterio de El Escorial) er utnevnt til en menneske arv og er et symbol på Spanias makt på 1500-tallet og og er til minne om San Quentin’s slaget. Det er også et musoleum for Charles V. På grunn av symmetrien og balansen I konstruksjonen, ble det regnet som det 8. underverk i lang tid. Beøket til El Escorial ikluderer Habsburgs Palace, the Kings and Princes Mausoleum, the Chapter Houses, the Architecture Room, the Weapons Room, the Library og the Basilica.

Etter El Escorial kjører vi de 9 km som trngs for å komme til Basilica of the Valley (Basilica Del Valle), et enormt monument bygget mellom 1940 og 1959! The Basilica er innskåret i fjellet på 1350 høydemeter og har et imponerende 150 meter høyt kors, alt dette plassert over det fantastiske naturreservatet i Madrids fjellkjede. Vår guide vil fortelle deg alt om denne plassen fra utsiden på The Basilica og etter dette vil du få tid til å undersøke den fantastiske utsikten fra The Sierra de Madrid på egen hånd! NB: Besøket til Basilica of the Valley kan bli avlyst på kort varsel, grunnet dårlig vær eller grunnet at det foregår andre arrangement ved The Basilica.

Viktig Informasjon:
- Den guidede turen vil foregå på Engelsk!
- Varighet: ca. 5 timer.
- Billetten er kun gyldig en dag.
- Hver dag kl. 08.45. Ingen turer på Mandager!
- Vennligst møt opp 15 minutter før Show og Middag.
- Barn regnes fra 6-15 år.
- Barn under 6 år er gratis.
- Det vil bli noe spasering på denne turen, så vennligst ta på passende fottøy. Turen til The Royal Monastery of El Escorial starter og avsluttes ved Julia Travel
– Gray Line Spain.

Åpningstider

Tirs. Til Søn. Kl 08.45.

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Live guide

Varighet: 5 timer

Veibeskrivelse

El Escorial Klosteret

Adresse
Julia Travel – Gray Line Spain, Calle San Nicolàs 15 28013 Madrid, España

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine