Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til Madrid

Velkommen til Madridbilletter.no, stedet for deg som vil ha billetter til attraksjoner, turer og sightseeing i Madrid.Her kan du raskt og enkelt bestille billetter til turer og sightseeing i Madrid. Hva med en guidet tur på Palacio Real, se Gran Via og Plaza Mayor og andre berømte gater og torg i Madrid. Nyt et flamenco-show i hjertet av Madrid eller besøk Real Madrids berømte stadion - Santiago Bernabéu.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

El Escorial og Madrid Sightseeing

Fra kr 876
Hvorfor bare se og oppleve El Escorial, når vi også tilbyr en kombinasjon med sightseeing tur I Madrid – og alt på same dag. Billetter til besøk ved the Royal Monestery of El Excorial og sightseeing tur I Madrid her!

Den første delen av vår tur består ave t besøk ved El Escorial som ligger bare 45 km utenfor Madrid. El Escorial (Real Monasterio de El Escorial) er er utnevnt til en menneske arv og er et symbol på Spanias makt på 1500-tallet og og er til minne om San Quentin’s slaget. Det er også et musoleum for Charles V. På grunn av symmetrien og balansen I konstruksjonen, ble det regnet som det 8. underverk i lang tid. Beøket til El Escorial ikluderer Habsburgs Palace, the Kings og Princes Mausoleum, the Chapter Houses, the Architecture Room, the Weapons Room, the Library og the Basilica.

Etter El Escorial kjører vi de 9 km som trngs for å komme til Basilica of the Valley (Basilica Del Valle), et enormt monument bygget mellom 1940 og 1959! The Basilica er innskåret i fjellet på 1350 høydemeter og har et imponerende 150 meter høyt kors, alt dette plassert over det fantastiske naturreservatet i Madrids fjellkjede. Vår guide vil fortelle deg alt om denne plassen fra utsiden på The Basilica og etter dette vil du få tid til å undersøke den fantastiske utsikten fra The Sierra de Madrid på egen hånd!X NB: Besøket til Basilica of the Valley kan bli avlyst på kort varsel, grunnet dårlig vær eller grunnet at det foregår andre arrangement ved The Basilica.

Etter et fantastisk besøk ved El Escorial og The Basilica of The Valley vil vi kjøre tilbake til Madrid for en full sightseeing tur i Madrid, ikl. Severdigheter og monumenter som; Calle Mayor, Plaza Mayor, Plaza de la Villa, the Royal Palace, Prado Museum, Gran Vía, Paseo de la Castellana, Barrio Salamanca, Plaza de Castilla etc.

Viktig Informasjon:
- Den guidede turen vil foregå på Engelsk!
- Varighet: ca. 7 1/2 timer.
- Billetten er kun gyldig en dag.
- Hver dag kl. 08.45. Ingen turer på Mandager!
- Vennligst møt opp 15 minutter før Show eller Middag.
- Barn regnes fra 6-15 år.
- Barn under 6 år er gratis.
- Det vil bli noe spasering på denne turen, så vennligst ta på passende fottøy.
- Turen til The Royal Monastery of El Escorial starter og avsluttes ved Julia Travel
– Gray Line Spain.

Åpningstider

Tirs. Til Søn. Kl. 08.45

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Live guide

Varighet: 7 timer 30 minutter

Veibeskrivelse

El Escorial og Madrid Sightseeing

Adresse
Julia Travel – Gray Line Spain, Calle San Nicolàs 15 28013 Madrid, España

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine