Madrid Sightseeing Tur

Madrid Sightseeing Tur

Pris fra 284 kr

Madrid Panorama Sighseeing tur er en unik måte å oppleve hele Madrid på. Bestill dine billetter til Madrid Sightseeing her!

På denne turen vil Madrid vise deg sine mange kontraster, skapt gjennom historien. Du vil få muligheten til å se byens røtter fra Middelalderen, som Arabic fortress, og Barrio de la Moreria.

Du vil også få se Habsburg Madrid som tilhørte Felipe II, med sine bygninger fra renessansen og barokken, dette mens vi beveger oss rundt i Madrid og ser Calle Mayor, Plaza Mayor og Plaza de la Villa.

Deretter bærer det av gåre til Bourbon Madrid og den urbane formen skapt av Carlos III, som for eksempel the Royal Palace, the Cibeles Fountain, Neptune Fountain og the Puerta de Alcalá. Vi vil også besøke verkene fra Joseph Bonaparte fra 1800-tallet, som for eksempel Prado Museum.

Men turen er ikke over enda! Du vil ikke bare få se det moderne Madrid som Gran Vía, Paseo de la Castellana, Barrio Salamanca, Plaza de Castilla og Parque del Oeste, men også de kommersielle områdene og finans områdene i det moderne Madrid, som den symbolske Ventas Bullring eller Santiago Bernabeu Stadium.

Inkludert i full Madrid Tur, vil vi også spasere fra Puente del Rey til Puente de Segovia, hvor du vil få et fantastisk overblikk over det kongelige palasset. Ikl. I denne utrolige turen er også et stopp på verdenskjente Hard Rock Café, hvor du vil få en gratis drink.

Viktig Informasjon:
- Turen vil foregå på Engelsk og et andet sprog.
- Varighet: 3 timer.
- Billetten er bare gyldig for samme dag som bestilling.
- Hver dag kl. 09.00 og 15.00.
- Vennligst møt opp 15 min. før avreise.
- Barn regnes å være fra 6 til 15 år.
- Barn under 6 år vil gå gratis.
- Det vil bli noe spasering på denne turen, så vennligst ta på passende fottøy.
- Madrid Panorama og Sightseeing tur startes hos Julia Travel
– Gray Line Spain.

 

 

Bestill billetter

Velg dato
Madrid Sightseeing Tur Info

Madrid Sightseeing Tur
Julia Travel – Gray Line Spain,
Calle San Nicolàs 15
28013 Madrid, España

Info

Madrid Sightseeing Tur
Hver dag kl. 09.00 og kl. 15.00.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Ta metroen til Plaza de España Station

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn