Ticmate
Billetter til internasjonale begivenheter
Aktiv i 130 land på 6 kontinenter

Om MadridBilletter.no

MadridBilletter.no er et svensk eid selskap med kontorer I Sverige, København, Barcelona og call centre I London. MadridBilletter.no's oppdrag er å hjelpe alle mennesker som er interessert i å få informasjon og billetter til attraksjoner, Flamenco shows, sightseeing, tyrefekting og middags arrangementer i Madrid og dette på en rask, sikker og bekymringsløs måte. Takket være våre lokale avtaler og kontakter tilbyr vi alltid gode priser, også til arrangementer som kan være utsolgt i Madrid. Som din klient garanterer vi at du kan handle dine billetter trygt i et sikkert miljø, og vi vil gjøre vårt beste for at ditt opphold i Madrid skal bli så fantastisk som du har drømt om.

Et forretnings ideal drevet av lidenskap og interesse

Mannen bak MadridBilletter.no, Mr. Marcus Moeschlin har et lidenskapelig forhold til football, musikaler, konserter, attraksjoner og andre typer arrangementer. Allerede som 18 år gammel mann organiserte hanturer til rocke konserter rundt om i Sverige. Han karriere har alltid vært fokusert på å gi mennesker fantastiske opplevelser og internasjonale erfaringer til konkurransedyktige priser, ikke minst under Marcus sin tid som eier av Box Office i Sverige. Arcus er ogse en av en håndfull digitale pionerer innenfor eventbyråer, ettersom han så tidlig som 1990 hjalp til å skape Global Tickets, et unikt nettverk, hvor 22 land kjøpte og solgte internasjonale arrangement billetter mellom hverandre elektronisk. I 1990 brukte konkurrentene fortsatt fax, telex og telefoner. For dette pioner arbeidet mottok Global Tickets «The Queen´s Award” I 1992 for den beste export ideen.

Kort sagt har du mange års erfaring bak MadridBilletter.no med kontorer i Sverige, Danmark og et call centre i London og København, som kombinert danner BarcelonaTicketsInternational.co.uket lokalt selskap med globale nettverk og ambisjoner.

MadridBilletter.no ere id av Ticmate

Marcus Moeschlins hovedselskap Ticmate har eksistert siden 2006, og har vokst jevnlig siden. Ticmate sine visjoner er å være den ledende leverandøren av billettsalg til hvilket som helst arrangement i hele verden. Som et tiltak for denne strategien lanserte Ticmate en musikal side kalt LondonMusikaler.se. I dag kan du finne LondonMusikaler.se. på 10 forskjellige språk og i mer en 10 forskjellige land inkl. LondonMusikaler.no Visjonen for MadridBilletter.no er at denne også vil være tilgengelig på mer en 15 språk, og hjelpe kunder i mer enn 40 land. I 2009/2010 lanserte Ticmate også en side for salg av fotball billetter i England og Spania LondonFotball, BarcelonaFotball , MadridFotball og ItaliaFotball i 2011, og den veldig populære ParisBilletter, NewYorkBilletter BarcelonaBilletter og RomaBilletter lignende MadridBilletter.no seller billetter til attraksjoner, sightseeing og transport i London, New York, Paris, Barcelona og Roma. I styret sitter, VD Marcus Moeschlin Ole Oftedal, og Jan Friedman. Både Oftedal og Friedman har mange års erfaring med management i selskaper og sitte i styrer for handel, reiser og media.