Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Museo Reina Sofía: Slipp køen

4.5 (2)

Besøk Museo Reina Sofía i Madrid for å se det beste av spansk moderne kunst. Museet inneholder surrealistisk kunst av kunstnere som Pablo Picasso og Salvador Dalí. Og siden du slipper de lange køene med denne billetten, kan du bruke enda lenger tid på å utforske museets kunst.

Høydepunkter

- Slipp køen til Museo Reina Sofía
- Se surrealistiske verk av Picasso, Dalí, Miró og fler
- Se en samling av 1900-tallets spanske kunst
- Gå rundt i museet i ditt eget tempo

Hva kan jeg forvente?

Museo Reina Sofía ligger i et tidligere sykehus, og tilbyr et mangfold av spansk moderne kunst. Her finnes inspirerende og fascinerende surrealistiske kunstverk. Selv om besøket på museet er kort, er det mange muligheter til å dykke ned i analyser av maleriene og skulpturene.

Midtpunktet i museet er Picassos oljemaleri Guernica, gjort som et svar på bombingen av Guernica i 1937. Det forsettelige kaoset i dette surrealistiske maleriet gjenspeiler vanskeligheten med å forstå volden det skildrer. Det ruvende arbeidet er over 2,5 meter bredt og 3 meter høyt.

På besøket ditt kan du også studere andre verk av Picasso, i tillegg til verk av Dalí, Miró og mange andre kunstnere. Museet inneholder også en imponerende samling av skulpturer (inkludert noen fargerike verk av Miró og en byste av Picasso av Pablo Gargallo). Ta deg tid til å virkelig observere og beundre maleriene og skulpturene. Uansett om du er et stort fan av surrealisme eller bare er nysgjerrig på moderne kunst, vil dette museet både overraske og imponere deg!

Hvordan fungerer det?

Kort tid etter at bestillingen er gjennomført kommer billetten på e-post. Ta med deg en utskrevet kopi eller vis billetten fra mobiltelefonen.

Viktig informasjon

Vær oppmerksom på at etter kl.14:15 på søndager er bare samling 1 åpen. Hvis du ønsker å se så mye av museet som mulig, anbefaler vi at du besøker det på et annet tidspunkt.

Billettkategorier

Voksen (over 18 år)
Barn (0-17): Gratis

Åpningstider

Mandag og onsdag-lørdag: 10:00-21:00
Søndag: 10:00-19:00
Tirsdag: Stengt.

Bestill
Fra kr 166

søn, 16 jun 2024

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spar tid - slipp kø

Hva er inkludert i prisen?

- Raskere tilgang til museet.
- Adgang til de faste samlingene.
- Adgang til de midlertidige utstillingene.

Veibeskrivelse

Museo Reina Sofía: Slipp køen

Adresse
52 Calle de Santa Isabel 28012, Madrid

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine